MİLLETVEKİLİ UYSAL: “GAZİLERİMİZ, VATANSEVERLİĞİN YAŞAYAN SİMGELERİDİR” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

MİLLETVEKİLİ UYSAL: “GAZİLERİMİZ, VATANSEVERLİĞİN YAŞAYAN SİMGELERİDİR”

Bu haber 19 Eylül 2024 - 13:36 'de eklendi ve 39 kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili yazılı mesaj yayımladı.

Milletvekili Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Türk milletimizin yaşayabilmesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti olabilmemizin en büyük adımı olan Sakarya Meydan Muharebesi’nden sonra Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal Rütbesi’ ile ‘Gazilik’ ünvanı verilmiş ve Gaziler Günü olarak kabul edilmiştir. Gazilerimiz ülke topraklarımızın bütünlüğü için savaşmış, bu uğurda canını ortaya koymuştur. Türk milletinin ilelebet sürecek varlığını koruyabilmek adına, gözünü kırpmadan cepheden cepheye koşarak savaşan gazilerimiz; vatanseverliğin yaşayan simgesidir. Her türlü zorluğa göğüs geren, düşman karşısında boğun eğmeyen ve dik duruşuyla dünyaya örnek olan gazilerimize minnet borcumuz ömür boyu sürecektir. Gazilerimiz, ay yıldızlı al bayrağımız göklerde özgürce dalgalansın diye şehitlik mertebesine ulaşmayı mutlulukla karşılamış, Türk milletinin ebediyetini her zaman asli görev bilmişlerdir. ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi’ anlayışıyla vatan, millet ve bayrak için ömrünü adayan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, “Gaziler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası