MİLLETVEKİLİ UYSAL: “BİR MİLLETİN VAR OLMA MÜCADELESİDİR 30 AĞUSTOS” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

JANDARMADAN GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

ASAYİŞ, GENEL, YEREL HABERLER

TOYOTA, MERSİN’DE GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURDU

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

MİLLETVEKİLİ UYSAL: “BİR MİLLETİN VAR OLMA MÜCADELESİDİR 30 AĞUSTOS”

Bu haber 29 Ağustos 2024 - 14:12 'de eklendi ve 256 kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kurtuluş destanımızın sonucu olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102.yılını kutluyoruz. 30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Türk milletini boyunduruk altından çıkararak şanlı bir zafere imza attı. Bir milletin var olma mücadelesidir 30 Ağustos. 30 Ağustos zaferi ile Türk milleti her türlü planı ve oyunu bozarak, art niyetlileri tarihin kara sayfalarına gömmüştür. Zafer Bayramımız; kadını, erkeği, yaşlısı, genci ve Anadolu insanının ta kendisiyle topyekûn kazanılan onurlu mücadelenin nişanesidir. Milli diriliş olarak adlandırdığımız 30 Ağustos zaferi, teslimiyeti kabul etmeyişimizin en büyük kanıtıdır. 30 Ağustos Zaferi milletimizin Büyük ve Güçlü Türkiye yürüyüşünde en büyük ilham kaynaklarından birisidir. Bu toprakları vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizin bütünlüğünü korumak için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz Atatürk’ün dediği gibi; ‘Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir…’ Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası