SON GELİŞME
--:--:--

MERSİN’DEKİ ERKENEKLİLER DERNEĞİ’NDEN GÖNÜLLERİ ISITACAK BÜYÜK DAYANIŞMA!

Türkiye iki büyük deprem felaketinin ardından yaralarını sarmaya çalışıyor. 10 ilde gerçekleşen merkez üssü Kahramanmaraş olan İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı. HABER / İMREN SARI Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran 2 büyük depremin yaralarını sarmak için Mersin Erkenekliler Kültür ve…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
MERSİN’DEKİ ERKENEKLİLER DERNEĞİ’NDEN GÖNÜLLERİ ISITACAK BÜYÜK DAYANIŞMA!

Türkiye iki büyük deprem felaketinin ardından yaralarını sarmaya çalışıyor.

10 ilde gerçekleşen merkez üssü Kahramanmaraş olan İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı.

HABER / İMREN SARI

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran 2 büyük depremin yaralarını sarmak için Mersin Erkenekliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği büyük bir dayanışma örneği sergiliyor.

Mersin’de ki Erkenekliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği de Adıyaman, İskenderun, Malatya’nın ilçeleri Erkenek, Kurucaova, Sürgü, Doğanşehir’e insani yardımda bulunarak bir nebzede olsa da depremzedelerin yaralarını sarmaya, yanlarında olmaya çalışıyor.

Dernek Başkanı Ali Karakaya şunları söyledi:

“Derneğimiz olarak depremzedelere yardımda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikle Malatya’ya giderek 1200 yakın vatandaşımızın Erkenekten tahliyesi için Mersin’e güvenli bir şekilde gelmesini sağladık. Oradayken de insani yardımlarda bulunduk. Mersin’e geldiğimizde ise aklınıza gelebilecek her şey battaniye, kömür, kıyafet, çocuk bezi, çocuk maması, soba, ev eşyası, gıda, kadın temizlik eşyaları, kiralık ev tutmaları için aracı olduk. Geçici barınma yerleri sağladık. Türkiye çok zor günlerden geçiyor. Ülke olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afetini yaşadık. Derneğimiz olarak bizde depremzede kardeşlerimize, mağdurlara elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Derneğimize destek veren, bağışta bulunan hayırseverlere buradan teşekkür ediyorum. Allah yardımlarımızı kabul etsin. Bir daha böyle afetler yaşatmasın. Erkenekliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bağışta bulunmak isteyen, manevi destekte bulunmak isteyen kardeşlerimize kapımız her zaman açık. Adresimiz ise Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle 700. Sk. Kent Sitesi E Blok İletişim:  Abuzer Duran: 0537 986 84 17 – 0324 238 75 77 ” dedi.

Benzer Haberler
“FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NUN ADINI SİLEMEZSİNİZ”
“FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NUN ADINI SİLEMEZSİNİZ”
ANKA-DER 33’ten Tarafsızlık ve Kalkınma Vurgusu
ANKA-DER 33’ten Tarafsızlık ve Kalkınma Vurgusu
Veni Vidi Göz Grup’tan Oftalmolojiye Bilimsel Katkı: “VAlue ile Oftalmolojiye Değer Katıyoruz” Sempozyumu Gerçekleştirildi
Veni Vidi Göz Grup’tan Oftalmolojiye Bilimsel Katkı: “VAlue ile Oftalmolojiye Değer Katıyoruz” Sempozyumu Gerçekleştirildi
DAHA 17’NİN “MANİFEST”İ ORTAYA ÇIKTI!
DAHA 17’NİN “MANİFEST”İ ORTAYA ÇIKTI!
Başkan Tuncer’den Kurban Bayramı Mesajı
Başkan Tuncer’den Kurban Bayramı Mesajı
MESİAD BAŞKANI GÜNDOĞDU’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI: “BİRLİK VE BERABERLİKLE GELECEĞE DAHA GÜÇLÜ İLERLİYORUZ”
MESİAD BAŞKANI GÜNDOĞDU’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI: “BİRLİK VE BERABERLİKLE GELECEĞE DAHA GÜÇLÜ İLERLİYORUZ”
Mersin'de Haberin Doğru Adresi
Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

Mersin'de Haberin Doğru ve Objektif Adresi. Bülten & Reklam için: info@mansetmersin.com

Copyright © 2025 Tüm hakları MANŞET MERSİN 'de saklıdır. Ajans Politikalarına uyar. İzinsiz Özel Haberler Kopyalanamaz.