LGS BİRİNCİLERİ VALİ PEHLİVAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“ÇİFTÇİ NEREDE, VALİ PEHLİVAN ORADA…”

GENEL, GÜNDEM, TARIM, YEREL HABERLER

LGS BİRİNCİLERİ VALİ PEHLİVAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Bu haber 26 Temmuz 2024 - 0:49 'de eklendi ve 450 kez görüntülendi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Liselere Giriş Sınavında (LGS) Türkiye 1.’si olan öğrencileri ve velilerini Valilik makamında ağırladı.

Vali Pehlivan, LGS’de üstün başarı göstererek Türkiye birincisi olan öğrencilerimizi ve onların şahsında sınava giren bütün öğrencilerimizi tebrik etti. Başarılarında emeği olan öğretmenlerine ve velilerine ayrıca tebriklerini iletti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve tecrübe paylaşımında bulunan Vali Pehlivan, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyarete; İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Burğut, Mehmet Adnan Özçelik Ortaokulu Müdürü İsmail Şengül, Erdemli Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin Ortaokulu Müdürü Muhammet Sopalı, Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatin Rüştü Tuncer, Anamur Sınav Koleji Müdürü Muhammet Gümüş, Tarsus Gelecek Koleji (Ortaokul) Müdürü Oğuzhan Güneş, Mezitli Bahçeşehir Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Evren Çapan ve öğrenci velileri katıldı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası