BAŞKAN TUNCER, SAHADA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

JANDARMADAN GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

ASAYİŞ, GENEL, YEREL HABERLER

TOYOTA, MERSİN’DE GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURDU

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

BAŞKAN TUNCER, SAHADA DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Bu haber 25 Ağustos 2024 - 14:33 'de eklendi ve 262 kez görüntülendi.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de yaşayan vatandaşların konforu ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla sahada sürdürülen altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi çalışmalarını sahada bizzat inceleyerek ilgili müdürlüklerden bilgi aldı. Mezitli Belediyesi olarak, vatandaşların memnuniyetini ve şehrin kalkınmasını sağlamak adına çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü dile getiren Başkan Tuncer, “Mezitli’nin daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Tuncer’in ilk durağı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları son hızla devam eden ve çok yakında vatandaşlara yeniden açılacak olan Soli Pompeipolis Parkı oldu. Başkan Tuncer, yenilenen yüzüyle Mezitli’ye değer katacak olan parkın son durumu hakkında ilgili müdürlükten bilgi aldı.Başkan Tuncer’in bir sonraki durağı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Eski Mezitli Mahallesi’nde yürütülen asfalt çalışması oldu. Kırsal ve merkez mahallelerde devam eden yol çalışmalarıyla ilgili de bilgi alan Başkan Tuncer, yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Mezitli’de altyapı ve üstyapı projelerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

“VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ HİZMETİ SUNMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ “

Başkan Tuncer’in son durağı ise Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Akdeniz Mahallesi’nde gerçekleştirilen çöp konteyneri yenileme ve temizlik çalışmaları oldu. Tuncer, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerekMezitli’nin temizliği ile çevre düzenlemesine verdikleri önemi vurgulandı.Çalışmalar hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Tuncer, sahada görev yapan emekçilere kolaylıklar diledi. Mezitli’nin her köşesinde devam eden projelerin ve saha çalışmalarının Mezitli için hayati öneme sahip olduğunu belirten Tuncer, vatandaşların beklentilerini karşılamak için gereken adımları atmaya kararlı olduklarını vurguladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası