BAKAN GÖKTAŞ, TEKNOFEST’TE FİNALE KALAN ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

BAKAN GÖKTAŞ, TEKNOFEST’TE FİNALE KALAN ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Bu haber 18 Eylül 2024 - 21:46 'de eklendi ve 39 kez görüntülendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan, beraberlerindeki heyet ile birlikte, Ankara Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan, 17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında İlimizde düzenlenecek olan Teknofest İnsansız Su altı Sistemleri yarışmasında hazırladıkları proje ile finale kalmayı başaran ve Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesinde bulunan Otizm Gündüzlü Bakım Merkezi’nde konaklayan 5 öğrenci ile bir araya geldi.

Projeyi gerçekleştiren ve Blue Dragon isimli aracı tasarlayan Kader Kırkan, İsmail Talay, Hasan Toprakçı, Bekir Can Bayındır ve Alper Güçlü isimli öğrenciler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’a yaptıkları proje hakkında bilgi vererek bir sunum gerçekleştirdiler.

Yaptıkları projeden dolayı kendilerini tebrik eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, öğrencilere katılacakları yarışmada başarılar diledi.

Programa; Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Havva Sibel Söylemez ve Ali Kıratlı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, İl Protokolü, kamu görevlileri, siyasi partilerin ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası