ANAMUR FERİBOTU İLE KKTC’YE YOLCULUK SEFERİ BAŞLADI « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

JANDARMADAN GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

ASAYİŞ, GENEL, YEREL HABERLER

TOYOTA, MERSİN’DE GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURDU

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

ANAMUR FERİBOTU İLE KKTC’YE YOLCULUK SEFERİ BAŞLADI

Bu haber 02 Ağustos 2024 - 21:54 'de eklendi ve 178 kez görüntülendi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımı ile Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Açılışta konuşmalarını gerçekleştiren Bakan Uraloğlu şunları söyledi;

“350 metre uzunluğa sahip Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi’nde Mersin-Gazimağusa, Taşucu-Girne, Mersin-Girne, Taşucu-Gazimağusa Ro-Ro hatlarının ardından ülkemizin KKTC’ye yolcu ve araç taşımacılığı yapmasına imkan sağlayan en kısa deniz mesafesine sahip 5. kapısı olarak hizmete başladı” dedi.

Açılış törenine;  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, milletvekileleri, stk başkanları ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

Haber Merkezi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası